Det rinner ju på som vatten

Godmorgon, godmorgon, kall morgon idag, men solen kommer fram så kommer bli en finfin dag minsann ☀, sprak sprak från solens strålar får jag känna av då jag går mellan mina jobbobjekt, kanske man får sol på sig?!. Nu har jag lite rast och sitter och tänker lite på morgonen och stundande helg. BQ som har lämningsdag på tis/tors hade då lite fighter med Bellis imorse och hon hade varit rätt så bråkig, hon kände nog av att pappa var stressad, 💗. Hon hade bråkat vid påklädning och när de kom ut i bilen och pappa skulle börja skrapa rutorna så grät hon och var bråkig för en en viss docka skulle följa med till dagmamman, men det hade ju inte pappa tid att fippla med stackarn. Jag hade redan gått iväg tidigare för jag börjar tidigare än dem tis/tors.

Jag nämnde ju att jag är lite ledsen, ja i helgen ska vi åka till mina älskade föräldrar i Småland och då skulle min syster med familj kommit ner också, men nu har deras vattenpump gått sönder i huset och Bellis ena kusin är sjuk så de kommer inte ner samtidigt som oss. Helgen efter som mellandagarna kan inte vi åka, sedan får det då skjutas upp till första veckan i januari i så fall för att fira julen tillsammans, och det känns tråkigt. Jag är villig att ändra resan för att vi alla ska samlas samtidigt och jag hör på min syster att hon blir ledsen hon med. Men mina föräldrar har ju förberett en massa nu för att vi ska komma till helgen och de har sett fram emot det, så ni förstår att jag gör någon besviken hur jag/vi än gör 😏, snyft.

Dessutom T V Ä T T M A S K I N E N då, (hatar den nu vid detta laget), minns ni att jag skrev att vår förra maskin bara small till och gick sönder, jipiiee. Vi köpte en ny som vi uppmärksammade att den läckte vatten. Vi ringde och fick tag i dem och det blev ett garantiärende som skulle åtgärdas denna veckan. Men så hör vi inget och jag ringer serviceverkstan, men får inget svar, jag ringer tillverkaren, men då säger de – Numret har ingen abonnent? WHAT?

Vi har köpt en maskin online av webbshoppen MediaMarkt, (inget ont mot dem, de har inget fel gjort). Det fungerar såhär att har man köpt produkter med garanti online av dem så är det tillverkaren på produkten som ska åtgärda garantifelet och Mediamarkt betalar det, köper man på en lokal butik så är det deras verkstad som åtgärdar garantifelen, inget konstigt med det, låter ju logiskt. Men vi får inte tag i märkesverkstan, så jag ringer MediaMarkt och de försöker också få tag i dem, men inget napp för dem heller.

Så nu har ärendet flyttats till Media markts chefer och de ska ta tag i detta och försöka få tag i tillverkaren, eller hitta annan lösning för att få våran maskin att fungera. Men de sa då även också att tyvärr kommer detta ta längre tid eftersom det blir ett ärende som hamnar i turordning efter andra ärenden, så vår maskin blir inte åtgärdat på ett tag. Vi har en räkning som väntar på att betalas och då ska vi betala en räkning på en maskin som inte ens fungerar.

Man klandrar ju sig själv varför man köpte just det märket på maskinen, samt man känner sig ju superlyckad som valde att inte köpa från en lokalbutik som vi valde att lägga till pengar så de monterade in maskinen. Men överlag så är vi jättenöjda med tvättmaskinen, den är riktigt bra, så hade den bara fungerat så. Jag ska göra ett par Tomas Brolin segergester/snurrvarv bara ett par gånger innan jag går iväg och verkligen glädjas åt detta strulandet, whoop whoop.

Vem orkade läsa allt?, nu måste jag gå jobba igen, ha en bra dag.page

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s